You, the petitioner

Voiceless Voice

17 signatures

voor een Generaal Pardon, asielzoekers, vreemdelingen

Petition

We

Wie zijn wij? Wij zijn een aantal mensen, die staan voor rechtvaardigheid en gerechtigheid. Dit niet zo zeer via een stichting, kerkgroep, of ander vorm van groepering. Voicelessvoice is ontstaan omdat we persoonlijk betrokken waren bij de Schipholbrand, en door de vlammen waren ontsnapt en toen in het langdurige traject van dit beleid terecht kwamen. We ondervonden dat uitzetten van mensen levens ten koste gaat van het beleid dat er in Nederland wordt gevoerd. Wij zetten ons in voor mensen (kinderen) die worden onderdrukt. Tevens geloven wij in de Bijbelse principes, en dat is dat we goed moeten zijn voor vreemdelingen. Want ook hun hebben een waardevolle stem die gehoord mag worden.

 

observe

Ieder mens heeft een stem. Maar niet ieder mens wordt gehoord. In dit geval zijn er mensen die al jaren in onzekerheid leven, maar toch een leven in Nederland hebben opgebouwd. Wij vinden dat na al deze jaren wij dit als Nederlanders niet meer van hun af mogen nemen.

 

and request

Wij verzoeken om deze mensen zonder stem te steunen, door voor hun te spreken. Laten wij voor hun in op de bres staan. Laat jou stem horen en teken deze petitie voor een generaal pardon. Wij zullen deze dan aanbieden aan de kamerleden als steun voor de partijen die zich inzetten voor een gerenaal pardon.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Petition desk:
Closing date:
13-03-2007 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Oye en Tina Adepeju 
Organisation:
Wie zijn wij? Wij zijn een aantal mensen, die staan voor rechtvaardigheid en gerechtigheid. Dit niet zo zeer via een stichting, kerkgroep, of ander vorm van groepering. Voicelessvoice is ontstaan omdat we persoonlijk betrokken waren bij de Schipholbran 
Website:

History

Signatures

Rob Jasper
Amersfoort
over 9 years
Arie Drentje
Wageningen
artist manager
over 9 years
Ivar Onrust
Oostzaan
Havenmeester
over 9 years
Micha Lubbers
Utrecht
student
over 9 years
Anonymous
over 9 years
Marieke Heinsbroek
Utrecht
Projectcoordinator
over 9 years
annet speelberg
edam
trainer/opleider
over 9 years
masoud banbersta
nieuwegein
student communicatie
over 9 years
Alagbe. M.O
Edam
Pastor
over 9 years
Jan van der Ster
Waarder
Student
over 9 years
Toriano Leidsman
Almere
over 9 years
Celia and Paul Gerrits
Saudi- Arabia
over 9 years

Updates

No news about this petition yet.