U, de petitionaris
Jan ingenhousz park

Voetbalveldje Jan Ingenhousz Park

199 ondertekeningen

GRAAG UW ADRES VERMELDEN! Dat kan op de bevestigingspagina die verschijnt als u bevestigt. Het is gelukt als [Uw gegevens zijn bewaard] verschijnt.

Petitie

Wij

Wij; de wijk en omliggende basisscholen.

 

constateren dat:

  • Aan het Jan Ingenhouspark (naast Jan Wier) in onze wijk Hoogvenne ligt een sterk verouderd voetbaldveldje. Het veldje wordt op dit moment nauwelijks meer gebruikt door kinderen omdat het simpelweg onmogelijk is door de staat van het veldje. Er zitten veel grote gaten in de grond die ook na herstel weer snel terugkomen. Het veldje is tevens een groot gedeelte van de tijd een modderpoel en ook de doeltjes zijn sterk verouderd en versleten.

  • 3 vaders uit de buurt, hebben de wens om het veldje te vervangen door een kunstgrasveld. Zodat de kids er lekker kunnen spelen en voetballen.

  • Het vervangen van het veldje zal zorgen voor positief gebruik van het park, een betere verbinding tussen bewoners, een gezondere leefstijl voor de kids.

  • Uiteraard dient er rekening gehouden te worden met de grote boom te midden van het veld. Dit houdt in dat er een kleiner veldje komt dan er nu ligt.

 

en verzoeken

een kunstgrasveld in de wijk Hoogvenne aan het Jan Ingenhouspark ter vervanging van het huidige voetbalveldje.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tilburg 
Petitieloket:
Einddatum:
10-07-2023 
Petitionaris:
Daan, Sietse en Robert 
Organisatie:
3 vaders uit de wijk 

Geschiedenis

Ondertekeningen