U, de petitionaris
Logo steeds hooger

Voetbalclub Steeds Hooger sinds 1907 en voor het leven!

2.596 ondertekeningen

Rotterdamse voetbalclub Steeds Hooger bestaat sinds 1907 en is springlevend. De club biedt voetbalplezier aan 610 leden en hun families en is belangrijk voor de wijk Blijdorp. Toch wordt de club door de gemeente Rotterdam ernstig in haar voortbestaan bedreigd. Steeds Hooger mag nooit verloren gaan!

Petitie

Wij

Leden, familieleden, supporters van Steeds Hooger, inwoners van Blijdorp en Rotterdam-Noord.

 

constateren

Wij zijn al al ruim 5 jaar constructief met de gemeente in gesprek over:

  • 'Een zelfstandige locatie voor Steeds Hooger in het huidige verzorgingsgebied Rotterdam Blijdorp met voldoende faciliteiten voor onze leden'.

Nu worden we plotsklaps door wethouder Sven de Langen van de gemeente Rotterdam voor een onbegrijpelijke keuze gesteld: fuseren met Leonidas of het opheffen van Steeds Hooger.

 

en verzoeken

Het college van B&W het voorgenomen besluit terug te draaien en opnieuw met Steeds Hooger in gesprek te gaan over betere, haalbare en goedkopere alternatieven voor een zelfstandige lokatie die, recht doet aan de vitaliteit van de club, een buurtfunctie voor Blijdorp vervult, ruimte biedt voor sport en bewegen, voor de jeugd zelfstandig en veilig bereikbaar is en ruimte biedt voor de unieke en 114 jaar oude verenigingsgeest van Steeds Hooger.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Rotterdam 
Petitieloket:
Petitionaris:
Sander Vis 
Organisatie:
R.V. & A.V. Steeds Hooger 

Geschiedenis

Ondertekeningen