You, the petitioner

Visie voor de toekomst

9 signatures

Samenwerking in het parlement in plaats van vechten. Werken aan een visie in plaats van alledaagse problemen. Vanuit wat de mens bindt met ruimte voor onze verschillen. Mogelijk maken in plaats van verbieden.

Petition

We

Ondergetekenden

 

observe

Dat er niet aan een zichtbare visie voor de toekomst wordt gewerkt. Dat er gepraat wordt over vandaag en niet gewerkt aan morgen. Dat conflict de boventoon voert in het parlement en dat u ons daarmee niet representeert. Dat de houding er een is van verbieden en scheiden en niet van mogelijk maken en verbinden. Dat steeds minder mensen binnen de door u opgestelde normen vallen.

 

and request

Laat dit verleden los. Kijk niet naar wat u onderscheidt van uw mede parlementsleden maar wat u bindt. Kom met een visie waar ieder mens een plaats in kan kiezen. Een visie waar mensen zich voor willen inzetten omdat deze hun zorgen weg neemt en kansen voor ontwikkeling biedt. Een toekomst voor ons, onze kinderen en alle generaties na hen. Laat wil en wijsheid regeren en niet een onbestuurbaar economisch model. Het gaat om mogelijk maken!

Sign this petition

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
22-04-2016 
Status:
Signable 
Lead petitioner:
Alexander Elhorst 

History

Signatures

Ton van S.
Alphen aan den Rijn
over 4 years
Koos van der Burgh
Texel
over 4 years
Anonymous
over 4 years
David Groeneveld
Leiden
almost 5 years
Anonymous
almost 5 years
Anonymous
almost 5 years
Maia Pekki
Leiden
verpleegkundige
almost 5 years
Valentijn van der Burgh
Alphen aan den Rijn
almost 5 years
Alexander Elhorst
Leiden
almost 5 years

Updates

No news about this petition yet.