U, de petitionaris

'Vind ik lekker' knop op Facebook

Reden van afwijzing: Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

**Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Of start iets op Facebook?

Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.**


Ik kom te vaak posts tegen op Facebook waar ik eigenlijk wel een 'vind ik lekker' op wil geven, maar deze optie is er helaas al sinds het begin der tijden niet.

Petitie

Wij

Max en Steven zijn twee malse makkers die belangrijke dingen willen bereiken in het leven.

 

constateren

Er zijn te veel posts op Facebook die een 'vind ik lekker' verdienen net als de 'vind ik grappig' en de 'vind ik leuk' knop. De 'vind ik lekker' knop kan op verschillende manier worden gebruikt.

Voorbeeld:

Heeft je beste Vriend Thomas een nieuwe chick gescoort en is het Facebook official? Gebruik die 'vind ik lekker'! Zo weet Thomas ook gelijk dat hij je de eerste maanden van de relatie moet ontlopen zodat je zijn nieuwe vlam niet kan afpakken!

 

en verzoeken

Ik en mijn malse makker zouden graag willen dat er een 'vind ik lekker' knop wordt toegevoegd bij de andere knoppen op Facebook.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Max Schippers 

Geschiedenis

Ondertekeningen