You, the petitioner

Vieze Asbak op Decibel

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Als GPF de mainstage krijgt op Defqon, zou vieze asbak op zijn minst moeten kunnen optreden op Decibel.

Petition

We

Iedereen met gezond verstand

 

observe

Voor goeie entertainment is vieze asbak nooit mis. Het maakt daadwerkelijk je dag. Vieze asbak is een vorm van kunst die met zo veel mogelijk mensen gedeeld moet worden.

 

and request

Dat vieze asbak een plek op stage krijgt bij Decibel 2021.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
brancheorganisatie 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Alec van Rheenen 

History

Signatures