U, de petitionaris
Img 5253

Verwijderen van de bank(en) en tafel voor Teilingerstraat 47-59 te Rotterdam

1 ondertekeningen

Al geruime tijd ondervinden bewoners van en ondernemers in het gebouw aan de Teilingerstraat overlast door mensen die langere tijd op de bank voor het gebouw zitten (o.a. lawaai, rommel op straat, bedreigingen, verkoop van drugs). Wij willen dat de bank verwijderd wordt, om de overlast te beperken.

Petitie

Wij

bewoners van en ondernemers in het gebouw Teilingerstraat 47-59,

 

constateren

dat op / rond de bank voor het gebouw waar wij wonen / werken vrijwel dagelijks groepjes mensen langere tijd rondhangen. Deze mensen veroorzaken overlast, o.a. door lawaai te maken (schreeuwen, harde muziek) en rommel op straat te gooien. Er worden drugs aangeboden aan voorbijgangers, er wordt gedeald. Wanneer deze mensen op hun gedrag aangesproken werden, reageerden ze meer dan eens met gescheld en bedreigingen.

 

en verzoeken

de betreffende bank en liefst ook de picknicktafel voor het gebouw te verwijderen (de overlast doet zich nu met name voor rondom de bank, maar als die verwijderd wordt, is de kans groot dat het probleem verschuift naar de picknicktafel een paar meter verderop).

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Rotterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
03-11-2016 
Petitionaris:
VVE Teilingerstraat - Vrouw Jannestraat 
Organisatie:
VVE Teilingerstraat Vrouw-Jannestraat en Scheveningsestraat Rotterdam 

Geschiedenis

Ondertekeningen