U, de petitionaris
Picknicktafel

Verwijder de picknicktafel Goudesteinhof

36 ondertekeningen

Op de kruising van de Goudesteinhof, Weeresteinhof, Beekoverhof is een speeltuin voor kleine kinderen. Deze speeltuin wordt sinds begin 2020 geteisterd door hangjongeren. Dit speelt zich af rond een aanwezige picknicktafel. Verzoek tot verwijdering van de picknicktafel om overlast te minimaliseren.

Petitie

Wij

Direct aanwonenden van de kleine speelplaats (Goudesteinhof) en omwonenden op het Queeckhovenplein

 

constateren dat:

  • Sinds begin 2020 is de kleine speelplaats op de kruising van de Goudesteinhof, Beekoverhof, Weeresteinhof een target locatie voor hangjeugd in de leeftijd van 8-16 jaar.
  • Jeugd heeft de geplaatste picknicktafel als hangobject uitgekozen en veroorzaakt 's middags tot 's avonds laat overlast door geschreeuw, onderlinge vechtpartijen, achterlaten van rommel en door te voetballen tussen huizen.
  • Buurtbewoners gebruiken de picknicktafel zelf niet.

 

en verzoeken

om de picknicktafel te verwijderen. Dit om direct aanwonenden te ontlasten van onnodig overlast. Zo trachten de direct omwonenden een prettig leefklimaat te scheppen in het hart van de wijk (in en om het Queeckhovenplein).

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Utrecht 
Petitieloket:
Einddatum:
21-02-2021 
Petitionaris:
Johan Heuvelman 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen