You, the petitioner
Picknicktafel

Verwijder de picknicktafel Goudesteinhof

36 signatures

Op de kruising van de Goudesteinhof, Weeresteinhof, Beekoverhof is een speeltuin voor kleine kinderen. Deze speeltuin wordt sinds begin 2020 geteisterd door hangjongeren. Dit speelt zich af rond een aanwezige picknicktafel. Verzoek tot verwijdering van de picknicktafel om overlast te minimaliseren.

Petition

We

Direct aanwonenden van de kleine speelplaats (Goudesteinhof) en omwonenden op het Queeckhovenplein

 

observe

  • Sinds begin 2020 is de kleine speelplaats op de kruising van de Goudesteinhof, Beekoverhof, Weeresteinhof een target locatie voor hangjeugd in de leeftijd van 8-16 jaar.
  • Jeugd heeft de geplaatste picknicktafel als hangobject uitgekozen en veroorzaakt 's middags tot 's avonds laat overlast door geschreeuw, onderlinge vechtpartijen, achterlaten van rommel en door te voetballen tussen huizen.
  • Buurtbewoners gebruiken de picknicktafel zelf niet.

 

and request

om de picknicktafel te verwijderen. Dit om direct aanwonenden te ontlasten van onnodig overlast. Zo trachten de direct omwonenden een prettig leefklimaat te scheppen in het hart van de wijk (in en om het Queeckhovenplein).

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Utrecht 
Petition desk:
Closing date:
2021-02-21 
Lead petitioner:
Johan Heuvelman 
Website:

History

Signatures