U, de petitionaris

Vervang Eva Vlaardingerbroek met Kauthar Bouchallikht

Feedback: een petitie aan een vereniging is voor en door leden. Dus niet over waar 'ze' dan wat aan hebben. Het moet om 'wij' gaan.


Eva Vlaardingerbroek heeft een mes in Baudet's rug gestoken. Door een liefdesrelatie te hebben en een neppe vriendschap op te bouwen, heeft ze haarzelf een baantje gegarandeerd. Dit is hoe een golddigger of prostituut te werk gaat, niet een politicus. Kauthar is beter en meer conservatief!

Petitie

Wij

Leden van Forum voor Democratie, inclusief de jongerenafdeling.

 

constateren

dat er een onloyale bestuurslid en lijsttrekker bevind in het Forum voor Democratie. Wellicht is haar reden voor verraad het garanderen voor een baan, of omdat ze relatief te liberaal is en dus eigenlijk niet bij het Forum voor Democratie thuis hoort.

 

en verzoeken

dus hierbij om Eva Vlaardingerbroek te vervangen met Kauthar Bouchallikht. Niet alleen heeft het Forum voor Democratie dan een vrouw als representatie, maar dan hebben ze iemand die meer past bij de partij. Iemand die door haar islamitische achtergrond meer conservatief is. Eva staat bekend om haar kritiek op feminisme, maar wat is er meer kritisch op feminisme dan het Islam? Kauthar is simpelweg meer compitabel.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
vereniging 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Aisha S. Qutabi 
Organisatie:
MFVD & Pietheems 

Geschiedenis

Ondertekeningen