U, de petitionaris
D31aa5d6 e8cf 466f a8c2 73b28022d9bc

Vervang de steentjes uit Skatepark Schollebos voor gras

1 ondertekening

Er zitten heel veel kleine “sier” steentjes om de skatepark heen. Dit is niet alleen onhandig maar ook super gevaarlijk. Kinderen gooien steentjes vervolgens op de baan waardoor er meer ongelukken ontstaan. Deze steentjes graag met grasveld omwisselen. Bedankt!

Petitie

Wij

skateboarders, steppers, rollerbladers, ouders van kinds die leren te skateboarden/steppen/rollerbl.

 

constateren dat:

-steentjes die om de skatepark heen liggen als sier, erg gevaarlijk zijn voor iedereen die op de skatebaan rijdt - als een steentje onder de wielen komt het voor een lelijke val kan zorgen - kleine kinderen het leuk vinden om steentjes op de baan te gooien, ook al is dit niet de bedoeling - we zo elke keer privé hard bezig zijn om steentjes met de bezem weg te halen - de oplossing is om steentjes met gras te vervangen om het voor iedereen leuk en veilig te maken - iedereen, ouders van kinderen die hier spelen, iedere skateboarder/stepper/rollerblader/… zou dit heel erg fijn vinden

 

en verzoeken

de steentjes te vervangen door gras.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Capelle aan den IJssel 
Petitieloket:
Petitionaris:
Victor van Vliet 

Geschiedenis

Ondertekeningen