U, de petitionaris
20220810 214201

Vervang de grote boom in de Nebostraat in Maastricht

11 ondertekeningen

De grote boom die in de Nebostraat staat tegenover huisnummer 10 is te groot en zorgt voor teveel overlast.

Petitie

Wij

bewoners van de Nebostraat

 

constateren

  • De grote boom die in de Nebostraat staat tegenover huisnummer 10 is te groot en zorgt voor te veel overlast.
  • De boom is te breed en te hoog voor de Nebostraat en zorgt daarbij voor hinder voor de bewoners op de 9A, 9B, 9C, 11A, 11B en 11C.
  • Bewoners kunnen niet op een fijne manier naar hun voordeur lopen laat staan er langs met een fiets, scootmobiel of scooter.
  • Ook zorgt de boom voor veel overlast bij de huisnummers 4, 6, 8, 10 en 12: door de vele bladeren en takken die van deze boom afvallen moeten de bewoners meerdere keren per jaar de dankgoot laten reinigen en zijn de auto's die eronder staan niet schoon te houden vanwege de bladeren.
  • Ook zijn er veel te dikke takken die over de auto's en huizen hangen waarbij buurtbewoners bij storm bang zijn dat deze omlaag komt met alle gevolgen van dien.

 

en verzoeken

De gemeente te laten kijken of het mogelijk is een kleinere boom als alternatief te plaatsen die vooral niet even hoog en breed wordt want deze boom is iets te veel van het goede in onze straat.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Maastricht 
Petitieloket:
Petitionaris:
Mathieu Huveneers 
Organisatie:

Geschiedenis

Ondertekeningen