You, the petitioner
Krachtige vuist 96301267

Vertrek van de politieke leiding van Suriname

In een democratisch land willen wij vrijheid van meningsuiting, zonder spreek en schrijfverbod. Wij als volk eisen deze bestuursvorm die gebaseerd is op het menselijke gelijkheidsideaal. Als mens zijn wij geboren in vrijheid, gelijkheid in rechten en plichten. Dit ervaren wij niet in ons huidige leven als Surinaams volk, bij wie het democratisch recht is, integendeel worden wij gestraft, beknecht en beperkt, in ons leven. Wij eisen daarom vertrek van deze politieke leiders van Suriname!

Petition

We

Het onderdrukte deel van het volk dat dagelijks te kampen heeft met hoge levensonderhoudskosten

 

observe

  • De situatie in Suriname is erbarmelijk, de kwaliteit van leven is drastisch achteruit gegaan: armoede, slechte gezondheidszorg, zelfmoord, prostitutie, criminaliteit, verwaarlozing, verval en smerigheid is aan de orde van de dag.

  • Suriname is een rijk land met natuurlijke hulpbronnen en toch leeft het grootste deel in armoede!

  • Ministers die hun verantwoording niet nemen, waardoor de hygiĆ«ne van de openbare plekken vreselijk afgenomen is.

  • Als symbool hebben wij als enige in de wereld een, kerk, synagoge en moskee op een terrein. Dit was altijd een teken van broeder en zusterschap in dit land, maar nu veroorzaakt deze regering tweedracht.

 

and request

  • Wij als volk eisen respect, waardering en eenheid terug in dit land.
  • Aftreden van de politieke leiders van Suriname

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
(in)formateur 
Petition desk:
Closing date:
2021-05-10 
Lead petitioner:
Rendel Feller 
Organisation:
Activist Suriname 

History

Signatures