U, de petitionaris
E89339ad 49d5 450d 80ee b3c257758a08

Verplaats het beachvolleybal van atletiekbaan Parkwijk

2 ondertekeningen

Beste bewoners van de Melissekade. Stop de dagelijkse geluidsvervuiling van beachvolleybal Parkwijk! Bewoners (vooral die in appartementemen) zijn er dagelijks gebombardeerd: gillen, harde muziek, veel verkeer en afval op straat van die mensen. Welzijn van ons is niet belangrijk voor de gemeente. Kom in actie!

Petitie

Wij

De bewoners van de Melissekade en omgeving en vooral de appartementen die het geluid harder opvangen.

 

constateren dat:

  • de dagelijkse geluidsvervuiling van beachvolleybal Parkwijk: gillen, harde muziek, veel verkeer en afval op straat.
  • daarnaast auto’s die zo hard rijden dat je elkaar of je tv niet hoort.
  • de appartementen vangen het geluid veel harder op.
  • na veelvoudig melden en doorverwijzingen naar verschillende organisaties (wijkbureau, atletiekbaan vereniging Parkwijk) zonder enige resultaat, willen we op deze manier aandacht krijgen voor ons welzijn.
  • De atletiekbaanvereniging zegt zelf: als je er last van hebt, bel de politie! Zo’n reactie verwacht je toch niet? Dan moeten wij dagelijks de politie bellen? De politie heeft het druk zat. Er moet fundamentele verandering komen.

 

en verzoeken

Beachvolleybal (van de atletiekbaan) ergens anders te plaatsen (er is veel vrij in Máximapark) of een goede geluidsisolatie te plaatsen om geluidsoverlast van de spelers te dempen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Utrecht 
Petitieloket:
Petitionaris:
M. Mafi 

Geschiedenis

Ondertekeningen