You, the petitioner

Verordening winkeltijden Buren sluit deuren ondernemers

299 signatures

Er zijn grote gevolgen voor de werkgelegenheid tot zelfs sluiting van bestaande ondernemingen als gevolg van nieuwe verordening winkeltijden Gemeente Buren. Dit is onacceptabel! Met respect voor geloofsovertuiging, leefgewoontes en tradities mag dit een openstelling op zon- en feestdagen niet in de weg staan.

Petition

We

Ondernemers, winkeliers, personeel en inwoners van Nederland

 

observe

Winkels en ondernemers moeten in deze economisch zware tijd direct kunnen inspelen op sterk veranderende consumentengedrag en klantbehoeften. Consumenten winkelen op tijden die voor hen het beste uit komen en laten zich hierin niet sturen. Het puur uit religieuze overtuiging winkeliers beperkingen opleggen en daarmee het voortbestaan van de ondernemer in de waagschaal stellen is onacceptabel.

 

and request

Gemeente moet ondernemers de vanuit de overheid geboden extra vrijheid t.a.v. winkeltijden volledig beschikbaar stellen om zo ondernemers de flexibiliteit te kunnen bieden pro-actief op klantbehoeften te kunnen inspelen. Dit is goed voor de werkgelegenheid en ontwikkeling van ondernemingen binnen de Gemeente.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Buren 
Petition desk:
Closing date:
2016-02-28 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Ivo van Tuil 

History

Signatures