You, the petitioner
Image jpeg base64  9j 4aaqskzjrgabaqaaaqabaad 2wceaaohcbywfrgwfhyzgrgahbwchbwchbohhboaghocghwahhweis4lhb4riroyjjgmky8xntu1giq7qds0py40ntebdawmea8qhbishzqrise0ndq0ndq0ndq0ndq0ndq0ndq0ndq0ndq0ndq0ndq0ndq0ndq0ndq

Vernieuw skatepark Malden

2 signatures

Hoi, ik ben floor, ik ben 16 jaar en ik hou van skateboarden. In mijn dorp Malden hebben we een skatepark maar er zijn een paar dingen stuk. Bijvoorbeeld: er zitten deuken in een schans en de halfpipe is stuk. Veel skaters die er komen hebben er ook last van. Daarom wil ik het laten vernieuwen. Ik ben persoonlijk heel blij dat we sowieso al een skatepark hebben.

Petition

We

iedereen die op het skatepark Malden komt

 

observe

op het skatepark van Malden zijn sommige dingen kapot bijvoorbeeld:

  • sommige schansen lopen niet gelijk met de grond waardoor je wiel van je skateboard, stuntstep of skeeler kan blijven haken en dan val je.
  • er zitten deuken in een schans
  • En bij de halfpipe zit 1 stuk van de onderkant los

Maar verder is het skatepark heel fijn om te skaten.

 

and request

dat het stuk van de halfpipe beter of opnieuw wordt vastgezet, dat de schansen gelijk lopen met de grond zodat je niet valt, vernieuw het skatepark.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Heumen 
Petition desk:
Lead petitioner:
Floor Peters  
Organisation:
jongerenwerk heumen 

History

Signatures