U, de petitionaris
Petitie reeshof openbare ruimte 2016

Verloedering openbare ruimten in Tilburg-Reeshof

852 ondertekeningen

De gemeente Tilburg koos in 2011 voor "Beeld C" met betrekking tot de openbare ruimten in de gemeente en dus ook in de Reeshof. Beeld C staat volgens de "Kwaliteitscatalogus Openbare ruimte 2013" het niveau "laag" en zit onder het basisniveau (Beeld B). Verloedering is het resultaat!

Petitie

Wij

De inwoners (45.000), gebruikers, werknemers, passanten, recreanten e.a. van de wijk de Reeshof in Tilburg,

 

constateren dat:

Dat de in 2011 door de gemeente Tilburg gemaakte keuze om de openbare ruimten te laten onderhouden conform "Beeld C" uit de "Kwaliteitscatalogus Openbare ruimte 2013" in de praktijk betekent dat onze wijk verloedert. Maaien i.p.v. schoffelen, groenafval niet opruimen, overvolle afvalbakken, glas-, plastic- en kledingcontainers, welig tierend onkruid langs waterkanten en op stoepen etc. etc.

 

en verzoeken

De Gemeente Tilburg het besluit van "Beeld C" te herzien per uiterlijk 1 januari 2017 omdat beeld C gelijk staat aan "laag" en dit niveau onder beeld B (basis) ligt. Dat is onacceptabel.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tilburg 
Petitieloket:
Einddatum:
31-08-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Marijke Pijlman 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Meer aandacht voor de petitie

Ik heb geprobeerd om deze petitie op de groep Heel Tilburg op een Groep te krijgen omdat aantallen bij petities belangrijk zijn. De petitie heeft er nog geen 20 uur opgestaan en is toen weer verwijderd.

+Lees meer...

Op dit moment zijn er "slechts" 826 handtekeningen verzameld op deze petitie. Dat betekent waarschijnlijk dat we onvoldoende draagvlak zullen hebben binnen de gemeente om iets voor elkaar te krijgen. Een petitie over het huidige afvalbeleid is wel toegelaten op Heel Tilburg in een Groep omdat deze en andere berichten over het beleid veelvuldig bij het beheer werden ingediend. Ik wil jullie derhalve langs deze weg verzoeken om de petitie aan te bieden als bericht bij Heel Tilburg in een Groep als bericht. Hopelijk wordt deze dan wel geplaatst als hij meermaals wordt aangeboden. Dank voor de moeite! https://www.facebook.com/groups/730911303594309/

14-07-2016