You, the petitioner
338bb329 832d 4832 8ce3 35ca12ee4a67

Verleng de vergunning voor vaste kraamhouders in Utrecht voor onbepaalde tijd

424 signatures

Ze staan al jaren met hun kraam op een vaste plek, zijn een vertrouwd gezicht voor de buurt maar dreigen nu hun onderneming kwijt te raken. Utrechtse kraamhouders kregen een brief van de gemeente Utrecht waarin werd medegedeeld dat hun vergunning eind 2023 afloopt en niet wordt verlengd. Ze kunnen de vergunning opnieuw aanvragen maar krijgen daarbij concurrentie van andere ondernemers. De gemeente zegt hiermee Europese regelgeving te volgen die voorschrijft dat iedereen de kans moet hebben om zich in te schrijven voor een standplaats. Vaste kraamhouders zien hun toekomst in duigen vallen en gaan samen met andere ondernemers actie voeren. Tijd om ons in te zetten en te zorgen dat onze vaste stekkies blijven bestaan!

Petition

We

kraamhouders, marktbezoekers en medestanders

 

observe

Dat de gemeente vaste kraamhouders benadeelt door vergunningen niet te verlengen, terwijl zij een vast begrip zijn in Utrecht.

 

and request

De vergunningen te verlengen voor onbepaalde tijd.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Utrecht 
Petition desk:
Lead petitioner:
Max Visser 

History

Signatures

Updates

Agendapunt

Beste allemaal,

Aankomende donderdag (23-03-2023) wordt onze petitie behandeld als agendapunt in de gemeenteraadscommissie. Mocht u hierbij aanwezig zijn dan is dat uiteraard mogelijk.

+Read more...

De vergadering wordt gehouden in het oude stadhuis en begint om 10:00 uur. Het standplaatsenbeleid is agendapunt 8. U kunt de vergadering donderdag ook online bijwonen: https://direc.to/imGR.

2023-03-21