U, de petitionaris
Ad 197581608 e1456389889482

Verleen asiel aan Zuid-Afrikaanse boeren en stop confiscatie zonder compensatie

218 ondertekeningen

Wij roepen het Nederlands kabinet op de Zuid-Afrikaanse regering te frustreren bij haar uitvoer van het afnemen van eigendommen van Zuid-Afrikaanse boeren zonder compensatie. Het arbitrair afnemen van eigendom is mogelijk een schending van de Universele Verklaring v/d Rechten van de Mens art. 17.2.

Petitie

Wij

De inwoners van Nederland

 

constateren

  • Het parlement van Zuid-Afrika nam onlangs een motie aan dat als einddoel heeft het confisqueren van eigendom van boeren zonder daarvoor een passende compensatie te bieden.

  • De afname van eigendommen om arbitraire redenen kan worden ge├»nterpreteerd als een schending van de Universele Verklaring voor de Rechten van de Mens, artikel 17.2.

 

en verzoeken

  • verleen boeren uit Zuid-Afrika politiek asiel wanneer het waarschijnlijk wordt geacht dat zij in aanmerking komen voor confiscatie van goederen zonder compensatie.

  • werk intensiever samen met Zuid-Afrika wanneer de Zuid-Afrikaanse regering afziet van haar plannen, maar verbreek de banden verbreken wanneer dit niet het geval is.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
06-07-2018 
Petitionaris:
Teunis Dokter 
Organisatie:
Project Rainbow 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen