U, de petitionaris
Thuisbezorgd

Verlaging van de fee door Thuisbezorgd gedurende de horecasluiting

807 ondertekeningen

De zelfstandige horecabedrijven in crisistijd hebben per 15 maart de deuren moeten sluiten. Bezorgen is een van de weinige opties om in bedrijf te blijven. Het bestelplatform Thuisbezorgd.nl profiteert van deze crisis en maakt een grote omzetstijging door. Desondanks behoudt zij haar (te) hoge fee.

Petitie

Wij

Zelfstandige horeca bedrijven in crisistijd, aangesloten bij Thuisbezorgd.nl

 

constateren

  • Dat onze bedrijven sinds zondag 15 maart gesloten zijn in strijd tegen het corona virus
  • Dat de sector alles doet om het hoofd boven water te houden maar weinig andere opties heeft dan bij mensen thuis te bezorgen
  • Dat bestelplatform Thuisbezorgd.nl enorm profiteert van deze crisis en een grote omzetstijging doormaakt als grootste platform waar orders geplaatst worden
  • Dat het bedrijf Thuisbezorgd.nl desondanks haar hoge fee in stand houdt

 

en verzoeken

Dat het bedrijf Thuisbezorgd.nl de fee voor horecabedrijven per direct verlaagt naar 5% met als doel de horeca te steunen tijdens deze coronacrisis. Wij vragen de minister van Economische Zaken een rol te spelen in deze kwestie.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
minister 
Petitieloket:
Einddatum:
18-06-2020 
Petitionaris:
Eddy Couwenberg 
Organisatie:
Onafhankelijk Klankbord Cafetaria ondernemers 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen