U, de petitionaris
Sketch 1578827273556

Verlaag het vuilnis vastrecht in Westerkwartier

5.935 ondertekeningen

Gemeente Westerkwartier heeft het vastrecht van het huisvuil verhoogd met 30%! Wanneer dit gerelateerd zou zijn aan de indexering (2,5%) of inflatie dan zou het terecht zijn maar deze extreme verhoging overschrijdt dit volledig. Iedere ingezetene van de gemeente Westerkwartier is dit verschuldigd. Of men er gebruik van maakt of niet.

Teken deze petitie ter protest en/of deel hem met gedupeerde vrienden.

12-4-2020 sluit deze petitie en wordt dan ingediend bij de gemeente Westerkwartier.

Petitie

Wij

Ingezeten van de gemeente Westerkwartier

 

constateren dat:

Dat de gemeente Westerkwartier de burger een onterechte verhoging van 30% voor het vastrecht van het huisvuil in rekening brengt.

 

en verzoeken

Wij verzoeken de gemeente Westerkwartier dan ook deze extreme verhoging te verlagen zodat deze lager of net zo hoog zal zijn als de indexering van 2,5%

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Westerkwartier 
Petitieloket:
Einddatum:
12-04-2020 
Petitionaris:
Henderika 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

22 april word de petitie aangeboden aan de gemeente

Ivm de Coronacrisis : De raadsvergadering waarin ik de ondertekeningen indien vind plaats op 22 april a.s. Ik doe dit niet persoonlijk maar ga een kort begeleiden schrijven wat de griffie voorleest en daarbij de handtekeningen aanbied aan de raad en B&W. Dit word op internet uitgezonden via onderstaande link en is op p.c/tablet of mobiel te volgen voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

+Lees meer...

https://channel.royalcast.com/westerkwartier/#!/upcoming

En ik wil graag iedereen die getekend heeft bedanken voor hun steun in deze petitie, en al het goede wensen.

Blijf gezond. Vriendelijke groetjes,

Henderika vd Velde Petitionaris

08-04-2020

Nog 1 maand!

De ondertekeningen gaan niet meer zo hard dan bij aanvang van deze petitie maar elke handtekening telt! 12 april as loopt deze petitie af dus u en uw vrienden /familie / buren/ kinderen kunnen nog tekenen. Moedig daarom iedereen aan die nog niet getekend heeft aan om dit alsnog te doen. Na afloop van deze petitie zal ik deze persoonlijk aanbieden aan B&W en de raad van de 'Gemeente Westerkwartier' in de hoop dat de gemeente inziet dat de burger ontevreden is en ze hier echt werk van moeten maken. Wij burgers moeten 1 vuist maken als het gaat om onze rechten! .

08-03-2020

Diftar nodeloze verspilling

Uit het DVHN: Opinie: Diftar bureaucratisch antwoord op reƫel probleem... lees verder.

29-01-2020