U, de petitionaris
Ossenmarkt perspectief 400pix

Verkeerstuin Ossenmarkt

99 ondertekeningen

Het idee: het plein worden voorzien van een permanent parcours waar kinderen met fietsjes, skelters etc. kunnen oefenen en spelen met behendigheid en de verkeersregels. Het idee is om dit zo in te richten dat ook de omliggende scholen hiervan gebruik kunnen maken voor verkeerslessen.

Petitie

Wij

Ouders en Verzorgers in Groningen

 

constateren dat:

Dat er weinig speelplekken in en om de binnenstad zijn. Tevens dat er weinig ruimte is om te oefenen voor kinderen met fietsen én het verkeer. Dat de Ossenmarkt een mooi plein is, wat eigenlijk zelden benut wordt en er is wél ruimte om te spelen.

 

en verzoeken

De Ossenmarkt in te richten als een verkeerstuin met een parcours waar kinderen met fietsjes, skelters etc. kunnen oefenen met behendigheid en de verkeersregels. Het idee is om dit zo vorm te geven dat ook de omliggende scholen hiervan gebruik kunnen maken voor verkeerslessen. Hierbij wel rekening houdende met het historisch aspect van de Ossenmarkt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Groningen 
Petitieloket:
Einddatum:
27.04.2016 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen