U, de petitionaris
Traffic queue

Verkeersproblematiek Oisterwijk moet integraal aangepakt worden

2 ondertekeningen

Oisterwijk kent een aantal structurele verkeersknelpunten waaronder de rotonde bij de molen, de aansluiting op de N65 en de Tilburgseweg. De diverse uitbreidingsplannen, zoals het KVL-terrein en het nieuwbouwplan Pastoor van der Meijdenstraat, zullen deze situatie voor Oisterwijk niet beter maken.

Petitie

Wij

bezorgde inwoners van Oisterwijk

 

constateren

dat het de gemeente Oisterwijk ontbreekt aan een integraal plan om de verschillende verkeersknelpunten op te lossen: de bereikbaarheid van het centrum, de rotonde bij de molen, de aansluiting op de N65, de bereikbaarheid van het industrieterrein.

Verschillende uitbreidingen waaronder het KVL terrein en het nieuwbouwplan Pastoor van der Meijdenstraat maken de noodzaak tot een integrale aanpak alleen maar groter.

 

en verzoeken

de gemeente Oisterwijk om te komen tot een integrale aanpak van de verkeersproblematiek. Pleisters plakken heeft geen zin meer!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Oisterwijk 
Petitieloket:
Einddatum:
24-09-2016 
Petitionaris:
Bezorgde bewoners van Oisterwijk 
Organisatie:
Bewoners van Oisterwijk 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen