U, de petitionaris
Onrecht

Verkeerde werkwijze van Woningstichting Goedestede Almere na huuropzegging en eindinspectie

14 ondertekeningen

Deze petitie kan ondertekend worden door burgers in de Gemeente Almere die negatieve ervaringen hebben met Woningstichting Goedestede. Voornamelijk als het gaat om huuropzegging of na een eindinspectie.

Petitie

Wij

Inwoners van de Gemeente Almere en anderen die negatieve ervaringen hebben meegemaakt, of willen dat dit soort misstanden worden aangepakt.

 

constateren dat:

  • Woningstichting Goedestede beweert dat beleid wordt uitgevoerd volgens de regels. Echter ervaren veel mensen dit anders en voelen ze zich bedrogen.

  • Daarnaast zijn bepaalde opzichters onprofessioneel als het gaat om de woninginspecties en wordt op deze manier geld verdiend over de rug van mensen door bedragen te eisen die niet kloppen.

  • Opzichters die mensen lastig vallen met vragen die hun privacy schenden zoals "hoeveel verdien je per maand'' of ''kan je wel huur betalen''.

  • Er zijn al vaker klachten doorgegeven over bepaalde opzichters die hun boekje te buiten gaan, maar de directie van Goedestede doet hier geen onderzoek naar en laat zaken zo escaleren.

 

en verzoeken

  • Een onafhankelijke onderzoek naar het beleid van Woningstichting Goedestede, waarbij ook het functioneren van alle opzichters onder de loep word genomen. Opzichters hebben immers de taak om de overgang tussen oude en nieuwe bewoners vlekkeloos te laten verlopen.

  • Ook zou er beter gekeken moeten worden naar de klachten van (oud) huurders, en is een klachtenafdeling ook wenselijk. Deze ontbreekt op dit moment.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
05.06.2017 
Antwoord verwacht:
15.06.2017 
Status:
Ingetrokken 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Nog een petitie tegen Woningstichting Goedestede geopend door anderen:

11.04.2017

Klacht over Woningstichting Goedestede?

09.03.2017