U, de petitionaris
Hoogholtje en het smalle boer goensepad

Verhoog het hoogholtje bij het Boer Goensepad niet

77 ondertekeningen

Voor renovatie van het smalle bruggetje bij het Boer Goensepad (het ‘hoogholtje’) is het advies uitgebracht het bruggetje terug te verhogen naar de oorspronkelijke anderhalve meter. Dit laatste is fietsonvriendelijk en willen we voorkomen. Hoogholtje renoveren: ja, verhogen: nee!

Petitie

Wij

Dagelijkse gebruikers van het Boer Goensepad; fietsers in de omgeving Thesinge en Garmerwolde

 

constateren dat:

Voor renovatie van het smalle bruggetje bij het het Boer Goensepad (het ‘hoogholtje’) is het advies uitgebracht het bruggetje terug te verhogen naar de oorspronkelijke anderhalve meter. Dit laatste, fietsonvriendelijke onderdeel (zie ook de Garmer & Thesinger Express) willen we voorkomen.

 

en verzoeken

Hoogholtje renoveren: ja, verhogen: nee

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Groningen 
Petitieloket:
Einddatum:
01-04-2022 
Petitionaris:
Harjo de Poel 
Organisatie:
Garmer & Thesinger Express 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Beste ondertekenaars

Beste allemaal, Geweldig alle steunbetuigingen die zijn gegeven om het onzalige idee voor het verhogen van het Hoogholtje te blokkeren, waarover werd bericht in de G&T Express van 1 april. Het was een hele tour om ook dit jaar namens de G&T Express weer iets ludieks te verzinnen als 1 april grap.

+Lees meer...

Maar we kunnen ons op de borst slaan; het is gelukt. Al meer dan 45 keer is de petitie ondertekend. Niet allemaal onwetenden. Een paar G&T redactieleden hebben het voortouw genomen om het allemaal wat echter te laten lijken. Maar we vinden het nu tijd om aan de grap een einde te maken. Dank voor jullie goedgelovigheid. Hoewel hier en daar twijfels waren. In de komende G&T Express komen we zeker nog terug op deze 1 aprilgrap

Redactie G&T Express

02-04-2022