You, the petitioner
Hoogholtje en het smalle boer goensepad

Verhoog het hoogholtje bij het Boer Goensepad niet

77 signatures

Voor renovatie van het smalle bruggetje bij het Boer Goensepad (het ‘hoogholtje’) is het advies uitgebracht het bruggetje terug te verhogen naar de oorspronkelijke anderhalve meter. Dit laatste is fietsonvriendelijk en willen we voorkomen. Hoogholtje renoveren: ja, verhogen: nee!

Petition

We

Dagelijkse gebruikers van het Boer Goensepad; fietsers in de omgeving Thesinge en Garmerwolde

 

observe

Voor renovatie van het smalle bruggetje bij het het Boer Goensepad (het ‘hoogholtje’) is het advies uitgebracht het bruggetje terug te verhogen naar de oorspronkelijke anderhalve meter. Dit laatste, fietsonvriendelijke onderdeel (zie ook de Garmer & Thesinger Express) willen we voorkomen.

 

and request

Hoogholtje renoveren: ja, verhogen: nee

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Groningen 
Petition desk:
Closing date:
2022-04-01 
Lead petitioner:
Harjo de Poel 
Organisation:
Garmer & Thesinger Express 

History

Signatures

Updates

Beste ondertekenaars

Beste allemaal, Geweldig alle steunbetuigingen die zijn gegeven om het onzalige idee voor het verhogen van het Hoogholtje te blokkeren, waarover werd bericht in de G&T Express van 1 april. Het was een hele tour om ook dit jaar namens de G&T Express weer iets ludieks te verzinnen als 1 april grap.

+Read more...

Maar we kunnen ons op de borst slaan; het is gelukt. Al meer dan 45 keer is de petitie ondertekend. Niet allemaal onwetenden. Een paar G&T redactieleden hebben het voortouw genomen om het allemaal wat echter te laten lijken. Maar we vinden het nu tijd om aan de grap een einde te maken. Dank voor jullie goedgelovigheid. Hoewel hier en daar twijfels waren. In de komende G&T Express komen we zeker nog terug op deze 1 aprilgrap

Redactie G&T Express

2022-04-02