You, the petitioner
Facebookfail

Verbod tegen het opvragen van een geldig identiteitsbewijs

14 signatures

Facebook kan nu je account blokkeren en dan vragen om een geldig identiteitsbewijs. Niemand weet wat er verder met die gegevens gebeurt. Maar dit vind ik onder privacy- en persoonlijkheids-breuk vallen. Is dit wat de mensen willen? Een bedrijf die kopieën heeft van identiteitsbewijzen? Stop dit!

Petition

We

Wij als Europese burgers en Facebookgebruikers! Wij vinden dit niet kunnen!

 

establish that:

Het opvragen van een identiteitsbewijs is onnodig en kan een gevaar zijn voor de samenleving. Als deze informatie in verkeerde handen valt dan kunnen er slechte dingen mee gebeuren! Identiteitsdiefstal en chantage. Dit willen we toch niet?

 

and request

Wij verzoeken dat de EU dit stopt! Wij vinden dat bedrijven niet het recht hebben om zulk soort persoonlijke gegevens te hebben. Deze gegeven worden ook nog eens opgeslagen in een database! Die zijn te hacken, wat als deze informatie nou in de handen valt van hackers of terroristen?

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Europees Parlement 
Petition desk:
Closing date:
2016-08-10 
Lead petitioner:
Jan-Joris Buis 
Website:

History

Signatures