You, the petitioner
Touwbrug

Verbind Transvaal en de Watergraafsmeer

87 signatures

Kinderen uit Transvaal en de Watergraafsmeer gaan samen naar school, sporten en spelen samen. De Ringvaart scheidt deze twee buurten. De bruggen die er nu liggen, liggen voor kinderen te ver uit elkaar. Laat het water ons verbinden. Steun het plan om een speel/loopbrug te maken.

Petition

We

De bewoners en vooral de kinderen van Transvaal en de Watergraafsmeer,

 

observe

Dat de bewoners en vooral de kinderen van Transvaal en de Watergraafsmeer steeds meer met elkaar optrekken maar dat je ver moet omlopen via de bestaande auto/fiets bruggen als je naar de andere buurt wil. Vooral kinderen maken gebruik van beide buurten en heel vaak doen ze dat lopend en spelend.

 

and request

Een loop/speelbrug te bouwen over de Ringvaart (zoals op de foto) op de kop van de Laing's Nekstraat en zo een verbinding te maken naar de Willem Beukelstraat.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2017-07-15 
Lead petitioner:
Milou 
Website:

History

Signatures

Updates

Plan op onsgebied.nl

Beste supporters van de speelbrug Transvaal,

voor de zomervakantie heb ik jullie verteld over mijn plan. Het plan om over de Ringvaart tussen Transvaal en de Watergraafsmeer een speelbrug te maken.

Kinderen uit de twee wijken kunnen dan samen spelen op de brug.

+Read more...

Misschien heb je je handtekening gezet op mijn lijst of heb je mijn online petitie gesteund.

Inmiddels ben ik een stapje verder. Ik heb mijn project ingevoerd op onsgebied.nl. Dat is de plek voor Amsterdam-oost waar alle bewoners plannen worden verzameld.

Ik heb nog een keer je hulp nodig. Ik wil je vragen om de website te bezoeken en mijn plan te steunen. Daarvoor moet je wel op de website een log-in aanmaken.

Je kan de volgende link gebruiken.

https://onsgebied.nl/project/3671/verbindingsbrug-transvaal

Als ik veel steun krijg is de kans groot dat mijn plan wordt uitgevoerd. Ik weet dat er ook tegenstanders zijnen die bezoeken ook de website dus ik heb je hulp hard nodig. Doe je mee?

Groetjes Milou Hoogerwerf

2017-09-16

Ons Gebied

De laatste stap die ik vanavond heb gezet is dat ik het plan heb ingeschreven op de website van onsgebied.nl/oudoost. Deze website gebruikt stadsdeel Oost in Amsterdam om bewoners de kans te geven samen ideeën te verzamelen voor een leuke buurt.

+Read more...

Mijn brug-plan is daar natuurlijk reuze geschikt voor. Ik denk dat ik dan nu voor het plan ook steun moet verzamelen via die website, maar dat heb ik nog even nagevraagd. Maar dan ga ik gewoon iedereen die hier heeft getekend vragen daar dat ook te doen. Hopelijk wil iedereen dan die moeite nemen

2017-09-04

Volgende stap

Op 16 mei ben ik bij het participatieplatform Transvaal geweest. Er was een vergadering over opgroeien en spelen in Transvaal.

+Read more...

Ik was het enige kind. Ik heb over mijn plan verteld. Er waren wel 20 mensen en ze waren allemaal super enthousiast. We hebben afgesproken dat ik nog meer handtekeningen ga verzamelen. Ik heb er nu al meer dan 40 op papier en 50 op deze website. Ook ga ik nog over mijn plan vertellen in de bestuurscommissie van Oost. En de mensen van het stadsdeel gaan me helpen om ervoor te zorgen dat het plan van de speelbrug in het gebiedsplan van Oost terecht komt. De brug komt er zeker niet dit jaar, maar misschien wel volgend jaar. Ik ga door

2017-05-22