You, the petitioner
Terras neude

Verbied terraswarmers

18 signatures

Op het terras zitten is fijn, zeker op een warme zomeravond. Er komen echter steeds hetere zomers aan, vooral door ons energieverbruik. Terraswarmers maken dat niet beter. Het is een luxe die we ons en de aarde niet kunnen veroorloven. Sla daarom liever een deken om, maar spaar de aarde.

Petition

We

bezorgde Nederlanders

 

observe

  • Dat we leven in een tijd waarin energieverbruik ons voor grote, globale vraagstukken stelt.
  • De uitstoot van CO2 heeft er voor gezorgd dat de temperatuur op aarde al met 1 graad is gestegen en dit jaar hebben we de warmste zomer in Nederland ooit gemeten.
  • Energieverspilling door terraswarmers draagt bij aan extra uitstoot die onnodig is.
  • Als men warm op een terras wil zitten, kan dat ook zonder CO2 uit te stoten. Laten we daar naar streven.

 

and request

  • De horeca in Nederland op te dragen om te zorgen voor energieneutrale terrasverwarming die niet zorgen voor extra uitstoot van CO2, of voor andere middelen om mensen op het terras te bedienen.
  • Het is ook gelukt een rookverbod in te stellen voor de volksgezondheid, laten we ook een terrasverwarmingsverbod instellen voor de toekomst van ons land.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

History

Signatures