You, the petitioner
13779623 campo da calcio in erba

Verbied kunstgrasvelden in de Eredivisie

537 signatures

Doordat een aantal clubs ervoor kiezen om gebruik te maken van kunstgras in hun stadion komen zij in een onterecht voordeel. Kunstgras is te afwijkend van echt gras. Veel spelers hebben duidelijk erg veel moeite met de velden. In veel grote voetballanden wordt het gebruik al verboden.

Petition

We

(oud) voetballers, fans en liefhebbers en iedereen die houdt van een echte en eerlijke wedstrijd.

 

observe

Dat het gebruik van een kunstgrasveld door het grote verschil met echt gras de thuispartij een onterecht voordeel geeft en de tegenpartij teveel hinder biedt waardoor zij niet op een normale en eerlijke manier het spel kunnen beoefenen.

 

and request

De KNVB om kunstgrasvelden in de Eredivisie te verbieden en clubs te verplichten gebruik te maken van echt gras. Zo nodig clubs bij te staan indien echt gras financieel niet haalbaar is.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
sportfederatie 
Petition desk:
Closing date:
2017-08-02 
Lead petitioner:
Emile Aleman 
Organisation:
Emile Aleman 
Website:

History

Signatures

Updates

Snelle start!

Na een paar kleine Tweets vanmorgen schoten er in nog geen uur 100 ondertekeningen bij waardoor we nu met pas 1 dag en nauwelijks promotie al op bijna 300 ondertekeningen zitten. Het leeft!

Ook hebben er al een aantal grote namen in de voetballerij hun handtekening gezet.

Wij willen iedereen vragen die de mogelijkheid heeft deze petitie te delen dit te doen.

+Read more...

Laten we vanuit de kant van de liefhebbers de KNVB een extra duw in de rug geven om deze rubberen onzin te verbieden! Bij een goed geschikt aantal ondertekeningen zullen we voor het nieuwe seizoen begint de petitie aanbieden bij de KNVB.

Bedankt voor de support tot nu toe!

2017-05-17