You, the petitioner
Img 0228

Verbetering nodig voor gevaarlijk wegdek Watersnipweg en Vinkweg

263 signatures

Namens de bewoners en (schoolgaande) kinderen in Nobelhorst verzoeken wij de Gemeente Almere de Watersnipweg en Vinkweg zodanig te repareren en te asfalteren dat het wegdek veilig is voor zowel fietsers, automobilisten en scooters. Daarbij verzoeken wij meer snelheid controles voor automobilisten.

Petition

We

Bewoners Nobelhorst, ouders van kinderen van o.a. Sterrenschool het Universum en kavel eigenaren

 

observe

Dat de groeiende toename in veelal te hard rijdend verkeer en het afbrokkelend wegdek vragen om directe actie. Het slechte wegdek bevat diepe kuilen, hoogteverschillen van >5 cm en onbegaanbare bermen. Auto's rijden geregeld > 70 km/u. De Vinkweg en Watersnipweg vormen de enige route voor fietsers en wordt dagelijks gebruikt door (schoolgaande) kinderen. De hoeveelheid incidenten en ongelukken op deze onveilige route vraagt om snelle oplossingen.

 

and request

  1. Het wegdek effen wordt gemaakt met veilige bermen om in te rijden/stilstaan voor alle gebruikers zodat passeren veilig wordt.
  2. Heldere snelheidslimieten passend bij een woonwijk van max. 30km/u voor de gehele Vinkweg en Watersnipweg minimaal t/m de bocht bij de Rondebeltweg.
  3. Regelmatige snelheidscontroles en boetes bij overtreding.

Voor de veiligheid van alle bewoners en schoolgaande kinderen is bovenstaande noodzakelijk.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2017-12-03 
Lead petitioner:
Helena Danenberg 
Organisation:
Nobelhorst bewoners 
Website:

History

Signatures