U, de petitionaris
960361a6 038b 4e7c 8714 10157ede9daa

Verandering droptijd van footlocker naar 15:00u.

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Wie vindt het nou fijn dat footlocker altijd zo taffes vroeg in de ochtend dropt? Ik denk alleen de 14-jarigen onder ons, alhoewel die rond dit tijdstip gewoon in de les horen te zitten. Een release rond een luxe tijd van 15:00u zal ons goed zetten.

Petitie

Wij

Schoenenliefhebbers

 

constateren

Ik constateer dat een mannentijd van 15:00u ons goed zal zetten.

 

en verzoeken

Ik verzoek jullie allen de krachten te bundelen om samen deze riante droptijd te verkrijgen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Koning 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Moneyboom Zapatillas 
Organisatie:
Moneyprinter 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Geldprinter in town

BREAKING: “Young boy from small country the Netherlands fuck entire ftl and ran out of money”.

07-01-2022