U, de petitionaris
Image

Verander ὕβρις in φθόνος

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Wij willen dat de klant Hybris hun naam in Phthonos, Fthonos of Φθόνος verandert.

Petitie

Wij

Wij zijn fervente en toegewijde bewonderaars van Solar Tweaks.

 

constateren dat:

Maanklant heeft Zonne-aanpassingen (conform den Angelsaksische taal ook bekend als respectievelijk Lunar Client en Solar Tweaks) op ernstige wijze ὑβρῐσμένος, oftewel ὕβρις aangedaan. Ten gevolge hiervan heeft de maker van Zonne-aanpassingen de nieuwe klant Hybris genoemd. Echter is dit, net zoals ἀλλά i.p.v. καὶ in de zin ‘πάντα ῥεῖ καὶ οὐδὲν μένει’, foutief.

 

en verzoeken

Volgens het syllabus van het Centraal Examen 2023 van Griekse taal en cultuur vwo roept een ὑβρῐζομένη houding van de mens φθόνος (afgunst) van de goden op. Daarom verzoeken wij dat de naam van deze klant in Phthonos, Fthonos of Φθόνος verandert.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
contactorgaan gemeenschap 
Petitieloket:
Einddatum:
10-10-2023 
Status:
Gesloten 
Organisatie:
Poloniumlearning  

Geschiedenis

Ondertekeningen