U, de petitionaris
Logo dalton nieuw kleur

Verander de regeling van de herkansingen op de Dalton Den Haag

2 ondertekeningen

Iedereen heeft op het Dalton Den Haag recht op 2 kansen voor hun tentamen: je maakt een tentamen en je kan dit daarna nog herkansen.

Wanneer je ziek bent geldt deze regeling niet. Wanneer je ziek bent en dus de eerste keer je tentamen niet kan maken, krijg je maar één kans. En dus geen herkansing.

Petitie

Wij

zijn mensen op wie deze herkansing regeling momenteel of later van toepassing is/zal zijn.

 

constateren

  • dat iedereen twee kansen heeft om een tentamen te maken. In de tentamenweek en bij een herkansing. Maar niet als je ziek bent.

  • Wanneer je tijdens de tentamenweek ziek bent, waar je niks aan kan doen, moet je een tentamen op een later moment inhalen. Wanneer je dit tentamen slecht maakt en wilt herkansen, mag dit niet.

  • Terwijl je ziek bent geweest en dus een vervelende tijd hebt gehad, wordt je ook nog benadeeld omdat je geen herkansing krijgt.

 

en verzoeken

dat de regeling voor herkansingen wordt aangepast. Wij willen dat mensen die tijdens de tentamenweek ziek zijn ook gewoon een herkansing krijgen voor hun ingehaalde tentamens. Op deze manier is het eerlijk voor iedereen. Benadeel niet langer de eerlijke leerlingen omdat een klein aantal leerlingen hier eventueel voordeel uit kan halen door zich expres ziek te melden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Petitionaris:
Bart Koopmans 

Geschiedenis

Ondertekeningen