U, de petitionaris
Road closed tbv

Veiligheid voor chauffeurs naar Calais

245 ondertekeningen

Transport Belangen Vereniging-Nederland is een petitie gestart voor de veiligheid van chauffeurs die naar Engeland rijden. Meerdere chauffeurs durven niet meer via Calais te reizen of zijn zelfs al gestopt met hun baan als chauffeur. Psychische klachten nemen toe, en wat openbaart er over 5 jaar?

Petitie

Wij

Beroepschauffeurs willen veilig kunnen rijden binnen Europa. Calais en Duinkerke zijn niet veilig!

 

constateren

  • Dat het geweld niet stopt als de camera‚Äôs weggaan werd afgelopen week maar weer eens duidelijk!

  • Tijdens de staking op 5 september reden veel transporteurs via andere havens wat kennelijk dus wel kan. Daar was het uitzonderlijk vervoer dan weer de dupe van. Omdat ze buitensporig qua afmetingen zijn, werden ze aan de kant geschoven.

  • Transport en Logistiek Nederland spreekt over een oorlogsgebied!

 

en verzoeken

Wij Transport Belangen Vereniging- Nederland, verzoeken TLN om hun leden een negatief reisadvies te geven om via Calais en Duinkerke te reizen. Daarmee kunnen de chauffeurs veilig reizen naar Engeland, via andere havens. En zal Frankrijk de druk voelen om snel orde op zaken te stellen voor de vele migranten die onder erbarmelijk omstandigheden leven!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
brancheorganisatie 
Petitieloket:
Einddatum:
10-10-2016 
Petitionaris:
Arjan van Erven 
Organisatie:
Transport Belangen Vereniging Nederland 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Calais op politieke agenda in Europees Parlement.

Peter van Daalen heeft Calais op de politieke agenda gezet in het Europees Parlement. Tijdens het debat op 6 oktober zal de gevaarlijke situatie voor chauffeurs onder de aandacht worden gebracht.

+Lees meer...

Veilig doorrijden voor chauffeurs is het onderwerp wat voor op de politieke agenda moet laat hij verder weten. Door allemaal deze petitie verder te delen, maken we het samen veiliger!

http://www.tbv-nl.nl/calais-op-politieke-agenda/

18-09-2016