You, the petitioner
089dce97 503e 4e06 b3ba 5c1743741785

Veilige hondenuitrenplek in Mijdrecht, Hofland

125 signatures

Mijdrecht heeft aardig wat uitrenplekken voor honden, maar helaas is er niet 1 veilig voor jonge honden. Aan een weg of niet omheind. Nu ben ik aan het proberen om van het uitrenveld tussen de amethist en smaragd een veilige plek te maken. Steun de petitie en vraag dit ook aan al je hondenvriendjes!

Petition

We

Honden eigenaren in de wijk Hofland

 

establish that:

Mijdrecht heeft aardig wat uitrenplekken voor honden, maar niet 1 is er veilig voor jonge honden (aan een weg of niet omheind) Het uitrenveld tussen de amethist en smaragd kan met weinig aanpassingen een veilige plek worden voor honden om samen te spelen.

 

and request

Wat is er nodig? Met regelmaat maaien (minder grasaren en brandnetels). Aan kopse kanten het veld een hek (met opening voor de maaier). Plaatsen van afvalbakken aan weerszijden. Aanleggen van een paadje van schelpen

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
De Ronde Venen 
Petition desk:
Closing date:
2023-06-01 
Lead petitioner:
Bianca 
Organisation:

History

Signatures

Updates

Ander losloopgebied zoeken

Het losloopgebied wat ik voor ogen had om te omheinen blijkt geen gemeentegrond te zijn. Dus zullen we met de gemeente op zoek moeten naar een ander losloopgebied om in de wijk Hofland te laten omheinen, de tweede zijweg bijvoorbeeld.

+Read more...

De gemeente gaf wel aan dat er een mooi omheinde plek is in Vinkeveen, maar om nou elke dag de auto te pakken om daar heen te gaan, lijkt me niet de beste oplossing.

Kortom: nog veel te bereiken, dus steun de petitieā€¦

De petitie heeft inmiddels 122 ondertekeningen. We hopen op uiteraard nog meer ondertekeningen om daarna aan de gemeente te overhandigen.

Alvast bedankt, namens alle hondjes

2023-05-19