You, the petitioner

Veilige Europaweg Apeldoorn

154 signatures

De kruising Europaweg en A1 in Apeldoorn is al jaren een gevaarlijk punt. De gemeente en provincie willen er misschien uiterlijk 2018 iets aan gaan doen, dat is onacceptabel! Teken deze petitie, zodat de gemeente en provinicie in actie komen en het een veilige verkeerssituatie wordt voor iedereen.

Op zoek naar meer informatie, bekijk en like onze facebook pagina. https://www.facebook.com/veiligeeuropaweg

of stuur een mail naar veiligeeuropawegapeldoorn@hotmail.com

Petition

We

bezorgde inwoners van Apeldoorn en omstreken

 

observe

dat de kruising Europaweg en A1 in Apeldoorn een onveilig verkeerspunt is waar vaak ongelukken gebeuren

 

and request

dat de gemeente Apeldoorn in 2014 nog actie onderneemt om de situatie veiliger te maken

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Apeldoorn 
Petition desk:
Closing date:
2016-06-21 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Inge & Irene Boersma 
Website:

History

Signatures

Updates

Vragen van CDA-fractie aan het college over Europaweg

2017-07-07

Onze Facebookpagina is live!

Volg al het laatste nieuws rondom onze actie vóór een veilige Europaweg op Facebook. Hier houden we je op de hoogte van de media aandacht, gesprekken met de politieke partijen en uiteraard wanneer er een oplossing komt voor deze gevaarlijke verkeerssituatie.   Ga naar www.facebook.com/veiligeeuropaweg en like de pagina!.

2014-06-05

Reactie Veilig Verkeer Nederland

Na onze melding bij Veilig Verkeer Nederland ontvingen we onderstaande reactie:   Geachte mevrouw Boersma, Bedankt voor uw informatie. Ik heb het doorgestuurd naar de heer Ousen van de provincie en mevrouw Martens van de gemeente Apeldoorn.

+Read more...

Dit soort signalen van burgers kunnen wel degelijk effect hebben op de aandacht die het project krijgt. Als er veel signalen van burgers komen over bepaalde plekken komen dan ontstaan de nodige bestuurlijke druk. De registratie van ongelukken met letsel is in de afgelopen jaren minder goed gegaan. Wegbeheerders zijn daardoor lang niet altijd goed op de hoogte van alles wat er gebeurd op de wegen. Alle informatie helpt dan. Kent u meer mensen (verenigingen, bedrjven) die deze plek als onveilig ervaren vraag dan of ze uw melding op het meldpunt willen ondersteunen. U kunt een buurttafel aan maken en elkaar informeren over de plek. Ik kan dan de heer Ousen van de provincie voorzien van de informatie die op deze plek wordt uitgewisseld. Ik kan u eventueel wat kaartjes opsturen die u kunt uitdelen aan mensen om bekend te raken met het meldpunt. Zijn er nog vragen dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Veilig Verkeer Nederland regionaal steunpunt Oost

2014-05-10