U, de petitionaris
9200000002011420

Veilig openbaar vervoer voor kinderen

22 ondertekeningen

Jullie kennen het vast wel, je wil met je kleintje in de bus. Maar hoe hou je je kleintje veilig en bezig in een lange busrit? Mij houdt het tegen met de bus te gaan. Ik bedacht: autostoeltjes in de bussen, 2 per bus. Zo kan je kindje veilig vervoerd worden en zit je waarschijnlijk met een minder lastig kind! Teken de petitie!

Ik als alleenreizende moeder zou het een verademing vinden om een autostoeltje in de bus te hebben zodat ik ook wat vaker ergens heen kan!

Petitie

Wij

Moeders/vaders van kinderen die graag in de bus willen, maar dat niet doen omdat het haast onmogelijk is

 

constateren

  • Dat het reizen in de bus voor kindjes (tot een jaar of 3) niet veilig is.

  • Dit kan worden verholpen met bijvoorbeeld 2 autostoeltjes in de bus. Ook houdt dat veel stress weg voor de ouders of de stap die je moet maken om in de bus te stappen als ouder zijnde!

  • Met name tijdens de bustochten die wat langer duren, bijvoorbeeld een uur of langer, kan het kwetsbare kleine wezentje dan veilig vervoerd worden!

 

en verzoeken

autostoeltjes in de bussen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
openbaar vervoerbedrijf 
Petitieloket:
Einddatum:
04-01-2017 
Organisatie:
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen