You, the petitioner
9200000002011420

Veilig openbaar vervoer voor kinderen

22 signatures

Jullie kennen het vast wel, je wil met je kleintje in de bus. Maar hoe hou je je kleintje veilig en bezig in een lange busrit? Mij houdt het tegen met de bus te gaan. Ik bedacht: autostoeltjes in de bussen, 2 per bus. Zo kan je kindje veilig vervoerd worden en zit je waarschijnlijk met een minder lastig kind! Teken de petitie!

Ik als alleenreizende moeder zou het een verademing vinden om een autostoeltje in de bus te hebben zodat ik ook wat vaker ergens heen kan!

Petition

We

Moeders/vaders van kinderen die graag in de bus willen, maar dat niet doen omdat het haast onmogelijk is

 

observe

  • Dat het reizen in de bus voor kindjes (tot een jaar of 3) niet veilig is.

  • Dit kan worden verholpen met bijvoorbeeld 2 autostoeltjes in de bus. Ook houdt dat veel stress weg voor de ouders of de stap die je moet maken om in de bus te stappen als ouder zijnde!

  • Met name tijdens de bustochten die wat langer duren, bijvoorbeeld een uur of langer, kan het kwetsbare kleine wezentje dan veilig vervoerd worden!

 

and request

autostoeltjes in de bussen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
openbaar vervoerbedrijf 
Petition desk:
Closing date:
2017-01-04 
Organisation:
Website:

History

Signatures