You, the petitioner

Veilig hondenuitlaatterrein

68 signatures

De gemeente Hengelo heeft tot op heden alle verzoeken m.b.t. het plaatsen van een hek afgewezen. Deze petitie heeft tot doel om de gemeente alsnog te bewegen om over te gaan tot het plaatsen van een hekwerk om het hondenuitlaatterrein tussen de Lou Bandystraat en de Louis Bouwmeesterstraat.

Petition

We

hondenbezitters die gebruik maken van het hondenuitlaatterrein en het hondenrenveld

om- en aanwonenden van het hondenuitlaatterrein en hondenrenveld

gebruikers van het fietspad langs het hondenuitlaatterrein en hondenrenveld

tussen de Lou Bandystraat en de Louis Bouwmeesterstraat te Hengelo Ov.

 

observe

dat de gemeente Hengelo Ov. ondanks herhaalde vezoeken geen gehoor heeft gegeven aan de oproepen om zorg te dragen voor het plaatsen van een hekwerk rondom cq langs het hondenuitlaatterrein en hondenrenveld.

 

and request

de gemeente Hengelo Ov. om alsnog zorg te dragen voor het plaatsen van een deugdelijk hewerk langs het hondenuitlaatterein en speelveld. Om het terrein intensiever te gebruiken stellen we tevens voor om (gekeken vanaf de Lou Bandystraat) verharding aan te brengen op kaalgelopen "voetpad" vanaf het fietspad, langs het zitbankje, langs het bos naar het verharde terrein met de picknick-tafel en vanaf deze verharding langs het bos en de sloot naar het fietspad. Verlichting zou ook een positieve bijdrage leveren aan een intensiever gebruik van het terrein. Ter vergroting van de verkeersveiligheid zou er ook een voetpad langs het fietspad (buiten het aan te brengen hekwerk) aangelegd kunnen worden.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Hengelo Ov. 
Petition desk:
Closing date:
2009-06-24 
Status:
Answered 
Lead petitioner:
Patrick te Marvelde 

History

Signatures

Updates

Het doel is bereikt

Het doel is bereikt via direct onderhandelen met de gemeente. Uw ondertekening op petities.nl zal hieraan zeker hebben bijgedragen..

2010-11-22