You, the petitioner
Brielle1

Vandaag Voorne-Putten, morgen de wereld

Anoniem

Helaas, uw petitie heeft geen herkenbare afzender. Anonieme petities zijn niet toegestaan op petities.nl. Het is noodzakelijk om de afzender te weten zodat de ontvanger van de petitie weet met wie er contact opgenomen moet worden. Ook journalisten die aandacht willen geven aan de petitie willen we (met uw toestemming) door kunnen verwijzen naar een woordvoerder. U kunt uw gegevens alsnog aanpassen en daarna opnieuw het openstellen van uw petitie aanvragen. Uw gegevens hoeven niet openbaar bij de petitie te staan als u daarvoor kiest. Uw gegevens staan onder 'Mijn Profiel' vanuit het menu. Onder elke petitie bij 'Details', helemaal onderaan, kunt u beslissen hoe u voor de buitenwereld zichtbaar wilt zijn. 

Eventueel kunt u ook uw gegevens mailen naar webmaster@petities.nl Vergeet u niet om uw petitie weer uit 'concept' te halen en weer te kiezen voor 'open de petitie.'


Expansiedrift zit in onze menselijke aard. Wetenschappers hebben aangetoond dat het lichaam om de drie uur stofjes aanmaakt waardoor de drang tot het stichten van nieuwe kolonies wordt verhoogd. Denk aan dorst, maar dan naar nieuw exploitatiegebied.

Petition

We

de 2 minuten geleden opgerichte Verenigd Nissewaardse Compagnie met mij als enig lid

 

observe

dat wij na het innemen van Bernisse hongerig zijn naar meer! Het is onze morele plicht om de Nissewaardse cultuur door de gehele wereld te verspreiden. Wij moeten echter klein beginnen en zullen dat doen door eerst het gehele eiland met brute kracht te onderwerpen.

 

and request

  • dat de gemeente Nissewaard de Verenigde Nissewaardse Compagnie steunt met het bouwen van een oorlogsvloot. Dit zal een financieel bodemloze put zijn, waarvan een groot gedeelte van het geld op verdachte wijze verdwijnt (nee, die spontaan geboekte vakanties naar Cuba hebben daar NIKS mee te maken).

  • Daarnaast willen we dat iedere inwoner van Nissewaard de oudste zoon/dochter inlevert om in dienst te treden van onze compagnie.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Nissewaard 
Petition desk:
Closing date:
2018-06-05 
Lead petitioner:
Bobby Boelhouwer 
Organisation:
Verenigde Nissewaardse Compagnie 

History

Signatures