U, de petitionaris
Vd

V&D Terug naar de winkelstraat

Reden van afwijzing: Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een boodschap te sturen naar de klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan citeren in een petitie, zodat iedereen dat kan lezen.


V&D zit bij veel mensen in het geheugen gegrift en velen zijn er mee opgegroeid. Eind 2019 komen de oude V&D winkelpanden weer leeg te staan als Hudson's Bay vertrekt. Met deze petitie willen wij V&D (Dat online nog bestaat) laten zien dat er animo is voor weer fysieke V&D warenhuizen!

Petitie

Wij

Mensen die V&D weer terug in de winkelstraten willen zien.

 

constateren

  • Nederland heeft weer een echt warenhuis nodig. Een die betaalbaar is voor iedereen en waar je alles kan vinden met kwaliteit. Met nieuwe inzichten zou een V&D 2.0 zeer welkom zijn in de panden waar 4 jaar geleden nog het oude V&D zat.

  • V&D is een ijzersterk merk. De schoolcampus, de La Place en het prijzencircus. Iedereen kent het.

  • Voorkomen dat de winkelstraten nog leger worden, de panden verloederen en zo ook meer banen creĆ«ren en laten behouden.

 

en verzoeken

Dat het nu online V&D serieus gaat kijken om weer fysieke warenhuizen te openen. Deze petitie wordt overlegd aan de verantwoordelijke op het hoofdkantoor in Diemen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Emilia Schone 

Geschiedenis

Ondertekeningen