U, de petitionaris
Union card1

Unioncard moet blijven voor Saxion Studenten

1.431 ondertekeningen

Vanaf het school jaar 2019-2020 is het voor Saxion studenten niet meer mogelijk om voor een studentenbedrag de unioncard te gebruiken. Dit komt erop neer dat sporten voor een vereniging, zwemmen, lid zijn bij een cultuurvereniging, cursussen en workshops volgen en veel meer minsten 3x zo duur wordt!

Petitie

Wij

Wij, Saxion studenten

 

constateren dat:

  • Doordat Saxion hun samenwerking met Unioncard heeft opgezegd wordt de Unioncard onbetaalbaar voor de meeste studenten.

  • Unioncard heeft de afgelopen jaren veel moois gebracht voor ons, de studenten.

  • Dit onbetaalbaar maken zou slecht zijn voor Saxion en zijn studenten.

  • Een gezonde levenstijl met sporten, een gemengd gezelschap van universiteit en hogeschool studenten en de toegang tot cultuur, cursussen en workshop worden hierdoor onmogelijk gemaakt!

 

en verzoeken

Wij willen dat Saxion gaat investeren in Sport en Cultuur. De unioncard was voor studenten de manier om betaalbaar te kunnen sporten, mensen te leren kennen en cultuur te beproeven. Dit zou beschikbaar moeten blijven voor ons!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
23-07-2019 
Petitionaris:
Floor Kompier 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Wat voor invloed heeft deze beslissing op jouw?

Doormiddel van een enquete willen wij graag uitvinden wat voor invloed deze beslissing op jouw zou hebben? Iedereen mag deze invullen, deel uw mening alstublieft. Jullie verhalen hebben we nodig!

https://saxion.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_dmWLakkggmH7Qdn

.

25-04-2019