You, the petitioner
Inbound9193170816081728206

Uit de Europese Unie

1.219 signatures

We moeten uit de Europese Unie. En terug naar de menselijke maat. Nederland is een voorbeeld voor heel de wereld. Zorg eerst voor eigen volk en kinderen voordat u zich gaat bezighouden met de buurlanden. Een goed voorbeeld doet dat naleven. MVG.C.FRAANJE

Petition

We

Nederlanders

 

observe

  • Verdeeldheid in Europese Unie
  • Stikstof en CO2-uitstoot problemen
  • Nederland is een voorbeeld voor heel de wereld.
  • Zorg eerst voor eigen volk en kinderen voordat u zich gaat bezighouden met de buurlanden. Een goed voorbeeld doet dat naleven.

 

and request

We moeten uit de Europese Unie. En terug naar de menselijke maat.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Eerste Kamer 
Petition desk:
Closing date:
19-12-2020 
Lead petitioner:
Cornelis fraanje  
Organisation:
Uit de Europese unie  
Website:

History

Signatures

Updates

Onze politici luisteren niet naar het volk

Er is veel mis bij onze overheid. Ze zijn het overzicht helemaal kwijt.Op alle fronten worden mensen bedrogen.

+Read more...

Miljarden worden er uitgegeven voor onzinnige zaken. Terwijl de armoede toeneemt in ons land. Voedselbanken nemen toe. Terwijl er zoveel geld is in ons land. De eenwording van Europa is een van de oorzaken dat er meer armoede komt . Laten we eerst onze eigen problemen proberen op te lossen voordat we ons bemoeien met de landen om ons heen. Echter de nu zittende politiek heeft geen kennis van de problemen die er in ons land spelen. Het zijn allemaal ego's en baantjes jagers die zich verrijken over de rug van de belastingbetaler. Laten we bij de aankomende verkiezingen in maart 2021 eens Goed nadenken wat politiek betekent een land besturen inhoud. Geloof Hoop en liefde daar gaat het om in deze verwarde samenleving waarin wij leven

19-06-2020

Mens & DIEREN zijn schepselen

Alweer ruimen. Waarom niet behandelen.

+Read more...

D66 maakt alles kapot in ons land. Nu dieren later mensen. Het is de partij voor demonen. 666 Stem ze weg in maart 2021 Zolang deze partijen D66 en groen links in de regering zitten zullen er nog grotere rampen over ons volk komen.

06-06-2020

Halsema moet direct opstappen

Femke Halsema moet per direct aftreede en berecht worden ze heeft de wet overtreden en ons land in gevaar gebracht. Het zou beter wezen voor haar om haar kinderen normaal op te voeden en respect bij te brengen.

+Read more...

Waar zij haar mond vol van heeft

05-06-2020