U, de petitionaris
Inbound2895573641928528489

Uit de Europese Unie

2.386 ondertekeningen

We moeten uit de Europese Unie. En terug naar de menselijke maat.Zorg eerst voor eigen volk en kinderen voordat u zich gaat bezighouden met de buurlanden. Een goed voorbeeld doet dat naleven. MVG.C.FRAANJE

Petitie

Wij

Nederlanders

 

constateren dat:

  • Verdeeldheid in Europese Unie
  • Stikstof en CO2-uitstoot problemen
  • Nederland is een voorbeeld voor heel de wereld.
  • Zorg eerst voor eigen volk en kinderen voordat u zich gaat bezighouden met de buurlanden. Een goed voorbeeld doet dat naleven.

 

en verzoeken

We moeten uit de Europese Unie. En terug naar de menselijke maat.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Eerste Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
19-12-2025 
Petitionaris:
Cornelis fraanje  
Organisatie:
Uit de Europese unie  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

OORLOG IN EUROPA

De oorlog in de Oekraïne komt steeds dichter bij. In Nederland en meer landen in Europa is jaren lang bezuinigt op de defensie uitgave.

+Lees meer...

Mark RUTTE heeft daar ook aan mee gewerkt. Raar is het dat hij zich nu kandidaat stelt voor de NAVO. Gezien zijn handelswijze in de 2e kamer en wat hij allemaal verknald heeft in Nederland, lijkt het niet zo verstandig om deze man aan het hoofd van de NAVO te benoemen. Hij kan mooi praten maar daar kom je er niet mee. Daadkracht heeft hij niet. Jarenlang is hij loopjongen geweest van D666. Stop met de Europese unie en zorg eerst voor eigen volk in Nederland

23-02-2024

EUROPESE UNIE TIJD VOOR AFBRAAK

Nu blijkt dat de verschillen in de Europese unie steeds groter worden met betrekking op regelgeving lijkt het einde van deze criminelen organisatie in zicht. Steeds meer landen en bewoners gaan inzien dat samenwerking niet goed gaat.

+Lees meer...

Ook de onderlinge prijsverschillen van voedsel en brandstof zijn enorm groot. En dat geeft één scheef beeld van de concurrentie positie binnen Europa. Ook moeten alle subsidies stoppen in Europa. Ieder land zorgt eerst voor eigen voorzieningen. Nu wordt er veel getransporteerd door heel de wereld en dat kost veel geld.

03-02-2024

ONRUST BIJ BOEREN NEEMT TOE

De Europese unie begrijpt nog steeds niet dat het produceren van voedsel binnen één bepaalde grens van levensbelang is voor heel veel landen en boeren in Europa. Nu er één oorlog gaande is in Europa zou je verwachten dat de politiek en politici in het Europese parlement deze boeren zouden bij staan.

+Lees meer...

Maar helaas is dit anders. Er wordt vergadert over stikstof. Natuurbeheer en hoe de wolf beschermd moet worden in landen waar dat helemaal niet mogelijk is. Kortom de Europese unie en grondwet zijn niet in staat om normaal te kunnen ondernemen en te leven binnen hun onzinnig en het wanbeleid wat er al 22 jaar gevoerd wordt. Het is tijd voor verandering en dan zal deze toren van Brussel afgebroken moeten worden

02-02-2024