U, de petitionaris

UB Groningen zelfde capaciteit als andere steden

1 ondertekening

In steden zoals Leiden, Utrecht en Amsterdam hanteren de universiteiten volledige capaciteiten in de universiteitsbibliotheken (UB’s). In Groningen is dit niet het geval. Studenten ervaren moeilijkheden met betrekking tot het thuis studeren en lopen vast op dit moment. Zeker nu het TT periode is.

Petitie

Wij

Studenten

 

constateren

In steden zoals Leiden, Utrecht en Amsterdam hanteren de universiteiten volledige capaciteiten in de universiteitsbibliotheken (UB’s). In Groningen is dit niet het geval. Studenten ervaren moeilijkheden met betrekking tot het thuis studeren en lopen vast op dit moment. Zeker nu het tentamenperiode is verlangen studenten naar een studie plek buitenshuis. Dit wordt ons op dit moment heel moeilijk gemaakt.

 

en verzoeken

de Rijks Universiteit Groningen om dezelfde regels te hanteren die andere steden hanteren met betrekking tot capaciteit de universiteitsbibliotheek.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
universiteitsbestuur 
Petitieloket:
Petitionaris:
Famke Roeper 

Geschiedenis

Ondertekeningen