You, the petitioner
Trompetstraat

Trompetstraat DiscrimiNEE!zone tegen discriminatie en racisme, vóór insluiting

93 signatures

Buren en nieuwe buren in de Trompetstraat zijn de afgelopen jaren onheus behandeld. Wij weten inmiddels van een omvangrijke reeks van incidenten rond discriminatie, pesten en uitsluiting. Er is nu een initiatiefgroep Trompetstraat Delft gevormd tegen discriminatie en racisme, vóór insluiting.

Petition

We

Bewoners en ondernemers uit de Trompetstraat in Delft.

 

establish that:

Afgelopen jaren zijn buren uitgescholden omdat ze een andere afkomst of huidskleur hebben, getreiterd vanwege seksuele geaardheid, hun eigendommen zijn vernield, en bedreigingen zijn geuit. Er is zelfs zo’n onveilig klimaat gecreëerd, dat families zich gedwongen voelden onze straat te verlaten. Discriminatie en racisme zijn niet het werk van één kwade buur alleen, ze komen ook voort uit misleidende en incomplete informatie, en vooroordelen.

 

and request

De Trompetstraat wordt een actieve DiscrimiNEE!zone. Discriminatie, racisme en asociaal gedrag worden in de Trompetstraat niet getolereerd. Wij spreken elkaar erop aan en maken er melding van als discriminatie, racisme en asociaal gedrag zich voordoet. Samen discriminatie en racisme voorkomen en aanpakken is van groot belang voor de kwaliteit en veiligheid van onze dagelijkse leefwereld in de straat. Meldingen worden door de gemeente opgevolgd.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Delft 
Petition desk:
Closing date:
2020-03-02 
Lead petitioner:
Monika de Waal 
Organisation:
Unique Sources 

History

Signatures