You, the petitioner

Trip down memory lane namens Jeroen B.

Wij allen hebben allemaal onze jeugdzondes. Van raam kinkelen tot 50 cent aan snoep pikken bij de Jamin. Niemand heeft echter zo'n geweldige en extravagante jeugd gehad als Jeroen B. Van wilde hakfeesten tot het verkleed zijn als de vrouwelijke geslacht op een feestje, het is Jeroen B. niet te wild.


Feedback

Helaas, uw petitie gaat over een priv├ękwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet. U kunt daarvoor andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat uw kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Petition

We

De mensheid en alles ten goede ervan!

 

observe

Wij, de mensheid, ondertekenen om de beeldmateriaal van Jeroen B.'s wilde escapades te openbaren, voornamelijk beeldmateriaal waarbij Jeroen B. zich voor doet als een bloedmooie vrouw!

 

and request

Het openbaren van beeldmateriaal aangaande Jeroen B. zijn nachtelijke jeugdige escapades!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Regio 
Petition desk:
Closing date:
2019-07-15 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
-- 
Organisation:
Backoffice Tele2 

History

Signatures

Updates

Massaal tekenen!

Heeft u het beste voor met de mensheid, teken dan deze petitie!.

2019-04-15