You, the petitioner
20200201 sgdvi 5045b 4x3 1920

‘Trias’, een vitaal standbeeld voor de dynamische stad Tilburg

Het bloeiende culturele klimaat in Tilburg verdient een standbeeld. Een beeld dat vitaliteit vertolkt, dat samenwerking en eigengereidheid uitdrukt, een beeld dat een vertaling is van de voortdurende beweging in dit culturele brandpunt, een beeld met humor, met durf en bravoure.

Petition

We

Alle betrokkenen op het culturele leven in Tilburg.

 

observe

Aan de basis van het bloeiende culturele klimaat in Tilburg staat een leger enthousiaste cultuurmakers, amateurs, studenten en professionals, in allerlei disciplines, die deze stad zo levendig en aantrekkelijk maken. Met onvermoeibare energie, optimisme en betrokkenheid. Zij schragen bij uitstek de vitaliteit van deze stad. Aan deze stad en aan haar hardwerkende cultuurmakers willen wij graag dit beeld opdragen. (zie www.sjonbrands.nl/petitie)

 

and request

Met deze petitie bieden wij de gemeente Tilburg het ontwerp van dit standbeeld aan (‘Trias’ van Sjon Brands gebaseerd op A.H.J. Dautzenberg’s stadsgedicht VI ‘Tttt tt tttt’) met het verzoek dit ontwerp uit te voeren op het Heuvelplein van Tilburg (standbeeld hoogte 40 tot 60 meter, constructie staal, coating in neutraal zwart-wit).

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tilburg 
Petition desk:
Closing date:
2020-06-10 
Lead petitioner:
Sjon Brands 
Organisation:
Metropolitan Museum Tilburg 

History

Signatures

Updates

Werving petitie uitgesteld i.v.m. corona-crisis

Het spijt ons, maar in verband met de corona-crisis is de werving en publiciteit voor deze petitie stopgezet tot nader order. Het is nu geen tijd voor een vrolijk standbeeld op de Heuvel.

+Read more...

We hopen in het najaar deze petitie onder de aandacht te gaan brengen. Onze verontschuldigingen, vriendelijke groet, Metropolitan Museum Tilburg

2020-04-12