U, de petitionaris

Toon wel het WK in de aula's van het Regius College

326 ondertekeningen

Al sinds jaar en dag worden op het Regius College te Schagen grote toernooien uitgezonden op grote schermen en op 21 november kwamen wij er tot ons ongenoegen achter dat dit deze keer niet gebeurt. We zijn het hier niet mee eens en vinden geen gehoor bij teamleiders, en daarom starten we de petitie.

Petitie

Wij

Leerlingen van het Regius College Schagen

 

constateren

  • dat bij elk groot sporttoernooi de schermen worden gebruikt om te kijken met alle leerlingen maar dat in dit geval niet gebeurd.

  • dat de Olympische Spelen van China wel werden uitgezonden terwijl in dat land ook op grote schaal mensenrechten worden geschonden.

  • Teamleiders niet open staan voor de mening van leerlingen, en geen gehoor geven aan het verzoek ons mede te delen van wie deze beslissing komt, zodat wij met de desbetreffende persoon in gesprek kunnen.

-Er onder leerlingen en leraren grote onvrede heerst over deze niet beargumenteerde keuze.

 

en verzoeken

Op het scherm in de Oude Aula, en eventueel ook de nieuwe aula, het WK uit te zenden en daarmee te zorgen voor plezier en saamhorigheid onder de leerlingen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Petitionaris:
Jur Stam 

Geschiedenis

Ondertekeningen