U, de petitionaris
Zuuk protest

Toekomst Zuuk

25 ondertekeningen

Buurtschap Zuuk heeft een agrarisch, landschappelijk karakter en mooie natuurgebieden. Men wil de al bestaande industrie nog veel verder uitbreiden. Nog meer verstening erbij, meer verkeer en fijnstof. Dat willen de inwoners van Zuuk en andere belanghebbende niet. Zuuk moet mooi en groen blijven.

Petitie

Wij

Inwoners van de gemeente Epe, Emst en omstreken, toeristen en recreanten.

 

constateren dat:

dat buurtschap Zuuk een agrarisch, landschappelijk karakter heeft met mooie natuurgebieden. Dit moet zo blijven: geen verdere uitbreiding van industrie, geen verdere verstening door hele grote hallen en een 3 verdiepingen hoog hoofdgebouw. Uitbreiding betekent meer verkeer van en naar het industrieterrein, minder veiligheid voor kinderen, een ongezondere woonomgeving door fijnstof, meer hinder voor omwonenden en waardedaling van woningen.

 

en verzoeken

de gemeente dat zij geen verdere uitbreiding van industrie in Buurtschap Zuuk toestaat, door wijziging van het bestemmingsplan. Geen verdere verstening. Het moet blijven zoals het nu is, een mooi landschap met natuurgebieden en een agrarisch karakter. Helaas is het landschappelijk karakter al aangetast, doordat er in het verleden industrie is toegestaan. Daarom geen uitbreiding, behalve op de bestaande industrieterreinen in de directe omgeving.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Epe 
Petitieloket:
Kenmerk:
20160216TZ 
Einddatum:
16-04-2016 
Petitionaris:
Henry Riphagen en Von van Wieringen 
Organisatie:
Toekomst Zuuk 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen